Η ομάδα“one two free”  είναι μια σύμπραξη καλλιτεχνών, εκπαιδευτικών, θεωρητικών της τέχνης και ειδικών επιστημόνων με πολύχρονη εμπειρία,  που σκοπό έχει να προάγει την εκπαίδευση και τη μη τυπική μάθηση μέσω σύγχρονων και βιωματικών πρακτικών καθώς και να ψυχαγωγήσει, να καλλιεργήσει την φαντασία και να μυήσει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας. Από το 2011 έχει δημιουργήσει μία κινητή μονάδα θεάτρου και παρουσιάζει το καλλιτεχνικό της έργο σε «μη θεατρικούς χώρους» όπως σχολεία, νοσοκομεία, εργοστασιακούς χώρους,  αποσκοπώντας στο να κάνει ακόμα πιο προσιτή τη χαρά της τέχνης, του παιχνιδιού και της βιωματικής μάθησης.

Δραστηριοποιείται:

Στον χώρο του θεάτρου συνθέτοντας πρωτότυπες σύγχρονες παραστάσεις  με ζωντανή μουσική βασισμένες στις τεχνικές του σωματικού θεάτρου, της μιμικής, του κουκλοθέατρου και της δραματοποιημένης αφήγησης  που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες .

Στον χώρο της εκπαίδευσης δημιουργώντας εκπαιδευτικά και θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα ποικίλλων θεματικών ενοτήτων που στοχεύουν στην κατανόηση των θεωρητικών όρων, στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και επιστημονικά θέματα καθώς και στην επαφή τους  τόσο με την ελληνική παράδοση όσο και με τους διαφορετικούς πολιτισμούς, ήθη και παραδόσεις.

Στον χώρο της ψυχαγωγίας διοργανώνοντας κάθε είδους πρωτότυπες  εορταστικές εκδηλώσεις .

 

 

Η ομάδα“one two free”  έχει παρουσιάσει παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, σε φεστιβάλ, πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα.