Ανακυκλώνω – Επαναχρησιμοποιώ

Μέσα από ένα πρωτότυπο κουκλοθεατρικό δρώμενο τα παιδιά μαθαίνουν τα πάντα για την ανακύκλωση. Στη συνέχεια με την καθοδήγηση των ειδικών παιδαγωγών κατασκευάζουν παιχνίδια και μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά.

 

 

 

Οι μικροί επιστήμονες

Δυο αστείοι επιστήμονες παρουσιάζουν με διασκεδαστικό τρόπο μια σειρά επιστημονικών πειραμάτων. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη μαγεία της επιστήμης δοκιμάζοντας στη συνέχεια και αυτά με τη σειρά τους εύκολα και ασφαλή πειράματα.

 

 

Γνωρίζω το σύμπαν

Με όχημα το θεατρικό παιχνίδι ξεκινά για τα παιδιά ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του  διαστήματος. Γνωρίζουν το σύμπαν, την κίνηση  των πλανητών, την εναλλαγή  των εποχών, της ημέρας και την νύχτας και ανακαλύπτουν με περιπετειώδη τρόπο μακρινά  άγνωστα αστέρια και γαλαξίες…

 

 

Φτιάχνω με τα χέρια μου!

Ένα εργαστήρι γλυπτικής για τους μικρούς μας καλλιτέχνες! Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον πηλό, του δίνουν μορφή και διασκεδάζουν φτιάχνοντας μικρά έργα τέχνης!

 

 

Η παράσταση αρχίζει!

Πώς ζωντανεύει ένα κείμενο; Πώς φτιάχνουμε τη δική μας παράσταση; Έχοντας ως αφετηρία ένα διήγημα κατάλληλο για παιδιά θα περάσουμε με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές από όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός θεατρικού δρώμενου.

 

 

Τα μυστικά της σωστής διατροφής

Ένα πρόγραμμα που στοχεύει στο να γνωρίσουν τα παιδιά τα είδη των τροφών και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.