Λίγα λόγια για την παράσταση: Πρόκειται για μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια δύο παιδιών που παραμονή Χριστουγέννων έχουν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά μια Ευχή και να ταξιδέψουν μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων. Η παράσταση μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και με τη συνοδεία πρωτότυπης ζωντανής μουσικής και τραγουδιών, θα οδηγήσει τα παιδιά να ονειρευτούν, να ταξιδέψουν παρέα με τους ήρωες του έργου σε χριστουγεννιάτικους τόπους, να γνωρίσουν χριστουγεννιάτικους ήρωες που ίσως ποτέ πριν να είχαν φανταστεί και να καταλάβουν ότι το μεγαλύτερο όπλο στις όποιες δυσκολίες μας, είναι η αγάπη.

Περίληψη έργου:  Δύο παιδιά ο Τικ και η Τακ που περνούν το περισσότερο χρόνο τους σε ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου, θα ζήσουν μία φανταστική περιπέτεια ύστερα από μία τυχαία (σχεδόν) συνάντηση με μία Ευχή. Θα αναγκαστούν να χωριστούν για να ξανασυναντηθούν μετά από διάφορες αστείες και παράξενες συναντήσεις μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων όπου θα καταλάβουν τελικά ότι η αγάπη είναι το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε.

 

Ευχή:Έι ψιτ!

Τακ: Ακούστηκε κάτι;

Ευχή: Έι ψιτ μ’ ακούς; Ξέχασα να σου πω κάτι σημαντικό πριν!

Τακ: Ευχή; Εσύ είσαι; Γιατί δεν σε βλέπω που πήγες;

 Ευχή: Aυτό είναι το φυσιολογικό να μη με βλέπεις! Πριν είχε γίνει λάθος δεν ξέρω γιατί με έβλεπες! Λοιπόν! Ξέχασα να σου πω πώς έχεις μόνο 3 βήματα και κάτι δευτερόλεπτα καιρό στη διάθεσή σου! Μετά θα επιστρέψεις πίσω!

 

Μετά την παράσταση: Ακολουθεί το σχέδιο θεατρικού παιχνιδιού που καλεί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά να εμπλακούν στη δράση, να προβληματιστούν και να αποφασίσουν, να υποδυθούν φανταστικούς και παράξενους ήρωες των Χριστουγέννων, να μοιράσουν παντού αγάπη και χαρά και φυσικά… να ευχηθούν!