Μια Νιφάδα τα Χριστούγεννα 2 - Ταξίδι στην Ανταρκτική

Μετά την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη πορεία της, η διάσημη Χιονονιφάδα Παγωνούλα επιστρέφει σε νέες Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες!

(επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε αναλυτικά ενημερωτικά δελτία του κάθε προγράμματος.)

Η παράσταση: Τα παιδιά θα παρασυρθούν στο χριστουγεννιάτικο γιορτινό κλίμα ενώ παράλληλα θα έρθουν σε επαφή με σοβαρά περιβαλλοντικά ζητήματα. Η παράσταση με συνοδεία πρωτότυπης ζωντανής μουσικής και με χρήση τεχνικών σωματικού θεάτρου, μιμικής και δραματοποιημένης αφήγησης θα μας ταξιδέψει σε μία έξυπνη, χιουμοριστική αλλά όχι χωρίς προβληματισμό περιπέτεια.

Περίληψη έργου: Η Παγωνούλα - μεγάλη πια- ανυπομονεί να έρθουν ξανά τα αγαπημένα της Χριστούγεννα. Πληροφορείται όμως ότι μπορεί φέτος να μην καταφέρει η ίδια να πάει στην πόλη των ανθρώπων λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη και του φαινομένου του θερμοκηπίου. Με τη βοήθεια των παλιών αλλά και πολλών νέων φίλων, ταξιδεύει στη μακρινή Ανταρκτική έχοντας στο νου να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, να λύσει το περιβαλλοντικό πρόβλημα και να καταφέρει να μείνουν τα Χριστούγεννα η χιονισμένη, αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων.

Μετά την παράσταση: Ακολουθεί το πρόγραμμα του θεατρικού παιχνιδιού που καλεί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά να εμπλακούν στη δράση, να προβληματιστούν και να αποφασίσουν, να κατανοήσουν σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα, να εκφραστούν, να υποδυθούν παραμυθοήρωες της μακρινής Ανταρκτικής , να παίξουν και να ευχηθούν!