• Από τον θεατρολόγο και κριτικό Κωνσταντίνο Μπούρα: Μια αξιοσημείωτη παράσταση από νέους για νέους με ευρεία οπτική της πραγματικότητας και οξυμένη ενσυναίσθηση. Σπανίως ενθουσιάζομαι τόσο πολύ από νέους δημιουργούς, που θα περάσουν πολλές δεκαετίες ακόμα πριν γίνουν (κι αν γίνουν) Main–stream. (περισσότερα εδώ)

*      Κριτικές Κοινού Αθηνόραμα

  • Από τον φιλόλογο κ. Γιώργο Κοκορέλη:  Ο Οδυσσέας, ο ήρωας του έργου, ξεκινά το ταξίδι του στην εικονική πραγματικότητα. Ο καμβάς της ιστορίας που περιπλέκει με δεξιοτεχνία τον Όμηρο, το δίσκο της Φαιστού, αρχετυπικά σύμβολα και συμβολισμούς δοσμένα με πρωτότυπο τρόπο και κυρίως εύληπτο από τους εφήβους, που είναι και το ζητούμενο...Πήγαμε το σχολείο, τη Γ΄Γυμνασίου και οι μαθητές το απόλαυσαν γιατί τους άγγιξαν, ο λόγος -με απουσία διδακτισμού- η κίνηση, τα γραφικά, τα videogames...Εξαιρετική η ομάδα των τεσσάρων ηθοποιών που επικοινώνησαν με τα παιδιά, τα "σκούντηξαν" και πιστεύω τα προβλημάτισαν...Νομίζω με πιο επίκαιρο και φλέγον θέμα δεν θα μπορούσαν να καταπιαστούν τα παιδιά που έγραψαν το υπέροχο σενάριο το οποίο με την έξυπνη σκηνοθεσία απογειώθηκε... Μια πολύ αξιόλογη συλλογική δουλειά που πρέπει να δουν οι έφηβοι, αν είναι εφικτό, μαζί με τους γονείς τους. 
  • Εξαιρετική παράσταση με πολύ καλές ερμηνείες, φοβερά ψηφιακά σκηνικά και με μηνύματα για εφήβους και γονείς! συγχαρητήρια!!!!!
  • Πολύ πρωτότυπη παράσταση με ρυθμό που σου κρατά το ενδιαφέρον. Με λιτά μέσα οι ηθοποιοί καταφέρνουν να φτιάχνουν ολόκληρους κόσμους. Η χρήση της τεχνολογίας όχι μόνο είναι στον παλμό της εποχής, αλλά μαζί με την σκηνοθεσία και την καλά δουλεμένη κινησιολογία σε μεταφέρουν εύκολα στον κόσμο των videogames. Πέρασα υπέροχα. (περισσότερες κριτικές εδώ)

*      MAIL καθηγητών και μαθητών που παρακολούθησαν την παράσταση

  • Από την κ. Ιωάννα Μέμμου, υπεύθυνη πολιτιστικών Β’ Τάξης 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου: Έπειτα από ολιγόλεπτες συζητήσεις με τους μαθητές όλων τμημάτων σχετικά με την παράστασή σας "Ποιος θέλεις να γίνεις" σας διαβεβαιώ ότι μόνο θετικά σχόλια διατυπώθηκαν. Μοναδικό αρνητικό εντός εισαγωγικών σχόλιο ήταν ότι ίσως θα έπρεπε να είχε δοθεί περισσότερος χώρος και χρόνος στον επίλογο της παράστασης. Πάντως ο στόχος τόσο του συγγραφικού διδύμου όσο και των λοιπών μελών επετεύχθη πλήρως! Καταφέρατε μέσα από μία άκρως εντυπωσιακή παράσταση να μιλήσετε με την "γλώσσα" των μαθητών στο μυαλό και την ψυχή τους και να τους περάσετε αρκετά από τα σημαντικά μηνύματα του έργου σας. Σας συγχαίρουμε από καρδιάς για την εξαιρετική από κάθε άποψη παράσταση και σας ευχαριστούμε, ευχόμενοι πολλή έμπνευση, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες! 

Με πολλή εκτίμηση,

Ιωάννα Μέμμου

υπεύθυνη πολιτιστικών Β' τάξης 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου.

  • Ήταν μια εξαιρετική παράσταση είχε νόημα για τους κολλημένους gamer και αρκετή ζωντάνια, βγαλμένο από την πραγματικότητα. Έμπαινε κατευθείαν στο θέμα και έτσι δεν έκανε τον θεατή να βαριέται. Οι ηθοποιοί ήταν πραγματικά μαγευτικοί κι πολύ φιλικοί μαζί μας όταν εγώ και οι συμμαθητές μου θέλαμε να μιλήσουμε μαζί τους για το νόημα και την γενικά για την παράσταση. Ήταν εξαιρετικοί είχαν μπει στον ρόλο τους και έκαναν τον θεατή να συνεχείσει να παρατηρεί για την εξέλιξη του έργου και μας εκάναν να σκεφτούμε καθώς παρακουλουθούσαμε την παράσταση. Με βάση τα όσα είδαμε και καταλάβαμε, κατανοήσαμε ότι καθώς ο ανθρώπος εθίζετε στα ηλεκτρονικά χάνει την μοναδικότητα να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και χάνει την κάθε επαφή μαζί τους. Άννα-Μαρία Καρ....

·         Γειά σας, είμαι η Αντιγόνη από το 1ο ΕΠΑΛ... και ήθελα να σας εκφράσω τις γνώμες μου για το θεατρικό σας.Ήταν πάρα πολύ ωραίο  το θεατρικό σας από τον τρόπο που σκηνοθετήθηκε μέχρι και ηθικό δίδαγμα που μας δόθηκε.Επίσης μπορεί τα γραφικά να μην ήταν και τόσο τέλεια αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι τον κεντρικό σας σκοπό τον πετύχατε.Αν μπορείτε ενημερώστε μας αν κάνει ένα καινούργιο έργο είτε με τους ίδιους ηθοποιούς ή την ίδια σκηνοθέτιδα. Ευχαριστώ.

·         Γειά σας, είμαι η Ηλέκτρα και θα ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου για το έργο σας "poiostheleisnagineis" ήταν πάρα πολύ καλό αν και τα εφέ μου φάνηκαν απλοϊκά ξέρω όμως πως δεν είναι η ειδικότητα σας αυτή. Αν και τα έφε ήταν απλά η παράσταση παρέμεινε πάρα πολύ καλή.Συνεχίστε τη καλή δουλειά,ελπίζω να ξαναδώ παρόμοια παράσταση στο μέλλον.

·         Καταπληκτική παράσταση ,βγαλμένη απο την πραγματικότητα και γεμάτη ζωντάνια! Οι ηθοποιοί ήταν μαγευτικοί, βρίσκοταν στο "πετσί" του ρόλου καθ'όλη την διάρκεια της παράστασης με αποτέλεσμα να σε βάζουν κατευθείαν στη πλοκή της. Προσωπικά, λάτρεψα την παράσταση, γιατί όλη η ιστορία ήταν πέρα για πέρα πραγματική. Από την αρχή μέχρι το τέλος της, σου παρουσιάζονται τα αρνητικά του "gaming" χωρίς να γίνεται "κύρυγμα". Άγγελος 

  •   Από το 88 Δ. Σχολείο Αθηνών: Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια ευρηματική παράσταση, ιδιαίτερα πρωτότυπη και διδακτική. Τέσσερις νέοι ηθοποιοί κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό συνδυάζοντας το ποιοτικό θέατρο, τη σύγχρονη τεχνολογία και τον ηλεκτρονικό κόσμο με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να λείψει το χιούμορ ή η συγκίνηση, η έκπληξη  ή η ανατροπή. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης! (περισσότερα εδώ)